Înscrierea elevilor în clasa I, anul de studii 2022-2023

Instituția Publică Liceul Teoretic ,,Mihail Kogălniceanu” informează că, începând cu 1 aprilie 2022, părinții pot depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I pe platforma on-line https://escoala.chisinau.md/

🗓Menționăm că înregistrarea copiilor în clasa I se va face conform Ordin nr. 432 din 30.03.2022 Cu privire la organizarea înscrierii în clasa I în anul de studii 2022-2023.

‼️Astfel, din 01 aprilie 2021, ora 08:00, părinții pot depune actele pentru înscrierea copiilor în clasa I-i, care se va desfășura în două etape.

▶️Prima etapă se va realiza în perioada 01 aprilie – 10 iunie, când va avea loc depunerea și completarea cererilor și a actelor de înscriere a copiilor în clasa I, care vor împlini vârsta de 7 ani până la începutul anului școlar în instituția de învățământ din districtul școlar. Documentele (cererea de înscriere a copilului, conform modelului din Anexa 3 a ordinului; buletinul de identitate al părintelui/ reprezentantului legal; certificatul de naștere al copilului) se depun pe platforma on-line https://escoala.chisinau.md/

📌Rezultatele înscrierii copiilor în clasa I-i după prima etapă vor fi afișate la avizierul instituției. De asemenea, va fi prezentat pe site-ul instituțiilor de învățământ numărul de locuri rămase libere după înscrierea copiilor cu vârsta de 7 ani împliniți la începutul anului de studii, din districtul școlar în prima etapă.

▶️Etapa a doua se va organiza în perioada 14 iunie – 29 august în cadrul căreia va avea loc depunerea și completarea actelor de înscriere a copiilor din districtul școlar, care n-au reușit să fie înscriși în prima etapă și a copiilor din alte districte școlare pe locurile rămase libere. Lista finală a copiilor înscriși în clasa I validată prin ordinul directorului instituției va fi afișată public la 30 august.

☎️Rugăm părinții, în caz de neclarități, să contacteze directorul instituției de învățământ sau la numărul de telefon 022-20-16-09, Doina Obada.

📕 Reamintim că înregistrarea copiilor la școală este gratuită

Districtele de școlarizare le puteți găsi în fișierul atașat