Rezultatele Concursului Internațional de Lectură și Creație, Pro Lectura, 2021

Dragi prieteni, Acest mesaj este adresat tuturor participanților Concursului Internațional „Pro Lectura”, ediția a III-a, 2021. Am ajuns și la ziua de anunțare a Rezultatelor. A fost o lună de lectură activă, de creație pe baza operelor literare și de meditație asupra semnificației Familiei în viața noastră. Împreună am actualizat experiențe de viață, estetice și de lectură. A fost original, creativ, pe alocuri – dificil, uneori – amuzant și, poate, emoționant. Sperăm ca acest concurs să rămână pentru participanți o amintire frumoasă care încurajează spre noi culmi. Credem că datorită acestui Concurs veți prinde aripi pentru a păși în frumoasa lumea a Artei. Sunteți învingători, indiferent de Diploma pe care ați meritat-o. Ați făcut un pas important în a concura cu cei mai buni între cei mai buni! Deci ați învins! Noi vă felicităm din toată inima și vă dorim succese mari!

Rezultatele ETAPEI INTERNAȚIONALE a Concursului Pro Lectura 2021:

– Proba Lucrare Plastică: Gonța Alina, clasa a VII-a ,,B”, locul III (profesor: Talpalaru Nelea) Solonari Arina, clasa a VII-a ,,B” – locul III (profesor: Talpalaru Nelea)

– Proba Creație Proprie: Gorea Nicoleta, clasa a XI-a ,,B” – locul III (profesor: Dobrea Iulia)

– Proba Instagramul Personajului: Ghieș Ana, clasa a XI-a ,,A” – locul III (profesor: Dobrea Iulia)

Administrația Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, în persoana domnului director general Vicol Petru, este de părere că merită încurajați toți participanții la etapa internațională. Pentru toți se acordă din partea Muzeului intrare gratuită atât la Chișinău cât și la filiala Țipova, cu prezentarea Diplomei de participare.

Cu ales respect, Echipa de organizare și administrația IPLT ,,Mihail Kogălniceanu”!