Ziua Internațională a Drepturilor Omului

🗓Astăzi, 10 decembrie 2021, sărbătorim 73 de ani de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului, care servește drept pilon fundamental pentru dezvoltarea societății noastre.

📑Această aniversare oferă un prilej în plus pentru a face o retrospectivă a provocărilor și problemelor pe care le întâmpinăm la capitolul respectării drepturilor omului, a realizărilor obținute până acum și a acțiunilor pe care trebuie să le întreprindem în continuare pentru a promova și consolida drepturile omului, democrația, statul de drept și egalitatea de gen în domeniul educației.

💬Astfel respectarea drepturilor omului este în interesul tuturor. Fiecare dintre noi poate, și trebuie să acționeze în viața de zi cu zi pentru a apăra drepturile oamenilor din jurul nostru. Aceasta este forța motrice care ne unește, ne umanizează și ne dezvoltă.

▶️Cu această ocazie, Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău vine cu un mesaj de felicitare și de solidaritate umană alături de toți apărătorii drepturilor omului, dorind succese tuturor celor care au pe talerul zilei ca domeniu dreptul la o educației de calitate și totodată, aducând sincere mulțumiri tuturor partenerilor municipali, naționali și internaționali pentru efortul și buna colaborare întru fortificarea de zi cu zi a sistemului educațional.

Text preluat de pe chisinauedu.md