Târgul Orelor Opționale

IPLT „Mihail Kogălniceanu” a fost gazda unui eveniment educativ deosebit pe 25 aprilie 2024, în cadrul căruia a avut loc Târgul Orelor Opționale. Această inițiativă a fost concepută pentru a promova diversitatea și de a oferi elevilor oportunitatea de a explora și a alege cursuri suplimentare care să le dezvolte abilitățile și interesele în anul de studii 2024-2025.

Târgul a fost un prilej de bucurie și entuziasm pentru elevi și profesori, care au urmărit și au prezentat varietatea de opțiuni educaționale. Cu participarea a peste 10 cadre didactice, fiecare reprezentând un domeniu de interes, elevii au avut oportunitatea de a interacționa direct cu instructorii și de a afla mai multe despre cursurile oferite. Mai mult, aceștia au comunicat și cu elevii care au participat în acest an de studii la orele opționale și au diseminat din experiența acumulată.

Printre opțiunile disponibile s-au numărat: În împărăția lui mate, Tainele comunicării, Educație pentru socializare juridică, Cultura vorbirii, Lectură pentru ghidare în carieră, Educație pentru sănătate, Descoperă Moldova, English for Future, STEM și Criminalistică.

Târgul Orelor Opționale este un eveniment esențial în calendarul educațional, oferind elevilor posibilitatea de a-și modela propriul parcurs academic și de a-și descoperi pasiunile. Suntem încântați să vedem atât de mult interes din partea elevilor și să le oferim oportunități variate de învățare și creștere personală.

Urmează acumularea cererilor din partea elevilor cu privire la ora opțională pe care o vor alege. IPLT „Mihail Kogălniceanu” rămâne dedicat promovării excelenței academice și a dezvoltării personale a elevilor săi și se angajează să ofere o gamă diversificată de oportunități educaționale pentru toți discipolii.

Educație pentru sănătate
Tainele comunicării
În împărăția lui Mate
Educația pentru socializare juridică
English for Future
Cultura vorbirii
STEM și Criminalistică
Lectură pentru ghidare în carieră
Educația pentru sănătate